کمیته برگزار کننده اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران - گلوبایت کتاب
تماس با گلوبایت
نظرات و دیدگاه مشتریان
ارسال رایگان محصولات

کمیته برگزار کننده اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

خواهشمندیم اگر از گلوبایت رضایت دارید به دوستان خود هم معرفی کنید 😊👇
0 0 رای
رتبه بندی

 

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ۲۷ مهر ۱۳۹۵ تا ۲۹ مهر ۱۳۹۵ توسط دانشگا تربیت مدرس و انجم علوم و صنایع غذائی ایران در شهر تهران برگزار می شود.

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایراناولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

اعضای کمیته برگزار کننده این همایش به شرح زیر است:

دکتر محمد حسین عزیزی-رئیس کنگره

دکتر محسن برزگر-دبیر کل کنگره

دکتر محمد شاهدی-رئیس شورای سیاست گذاری و راهبردی

دکتر محمد علی سحری-دبیر علمی کنگره

دکتر محمدرضا کوشکی-دبیر اجرائی کنگره

دکتر حسن احمدی گاولیقی-قائم مقام دبیر اجرائی کنگره

دکتر زهره حمیدی اصفهانی-دبیر کمیته علمی

دکتر سلیمان عباسی-رئیس کمیته داوران

خواهشمندیم اگر از گلوبایت رضایت دارید به دوستان خود هم معرفی کنید 😊👇
گلوبایت در اینستاگرام گلوبایت در تلگرام
0 0 رای
رتبه بندی
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
guest
0 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است.
بازخوردها
دیدن همه نظرات
0
خوشحال میشیم در مورد این مطلب نظر دهید.x